Чергове Інтернет-шахрайство та крадіжки у кримінальній хрониці за 08 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
09.11.2016 · 15:28 · переглядів - 1257

Короткий огляд кримінальних зведень за минулу добу

Чергове Інтернет-шахрайство та крадіжки у кримінальній хрониці за 08 листопада

До чергової частини надійшло 66 заяв від громадян. Тяжких злочинів допущено не було. Нарядами керував старший інспектор Дмитро Калініченко.

На жаль, робота по профілактиці шахрайських дій при купівлі товару через інтернет поки, чесно говорячи, не особливо ефективна.

Так, наш земляк прийняв участь у інтернет-аукціоні по придбанню буклету з опису колекційних монет. «Виграв», але розпорядник повідомив, що для отримання товару треба перерахувати 380 грн. на вказаний рахунок. Незважаючи на всі наші попередження потерпілий виконав вимоги так званого власника «лоту», після чого зв'язок з ним перервався. По даному факту розпочато кримінальне провадження, а ми в котрий раз наголошуємо, що для шахраїв все одно яку «наживку» закидувати в інтернет мережу. Тому візьміть за правило – оплата тільки по факту отримання товару чи послуги і ніякого ризику.

Залишені без догляду дачні будиночки в садово-огородницьких товариствах, теж продовжують знаходитися в групі ризику. Так, невідомі 8 листопада, близько 15 години, шляхом пошкодження вхідної двері, проникли до домоволодіння в кооперативі «Дружба», що по вул. Целінна, і вкрали інструмент (рубанок, фуганок, електродріль, тиски, паяльну лампу, 2-і електроплити). Все начебто і не нове, як кажуть «по дрібницям», але збитків назбиралося на 10000грн. Просимо відгукнутися можливих свідків. Ну, а домовласників закликаємо вжити необхідні заходи по збереженню вашого ж майна.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.

Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок