Бердянський притон та запорізька наркосировина на 70 тисяч

Бердянськ 24
16.11.2016 · 09:50 · переглядів - 1898

Цими днями поліцейськими проведено обшук у помешканні раніше засудженого жителя Бердянська, повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Бердянський притон та запорізька наркосировина на 70 тисяч

За результатами обшуку, проведеного у «нехорошій» квартирі, вилучено 250 грамів «марихуани» та партію «первітину», з якого господар помешкання мав намір зробити «метамфетамін» та збути його у середі наркозалежних курорту.

Крім цього, поціновувачі заборонених речовин використовували квартиру господаря як притон, з метою вживання наркотиків у відносно комфортних умовах. На момент обшуку там знаходився знайомий господаря, який систематично його відвідував саме з метою нарковживання.

Також у місті Запоріжжя проведено обшук вдома у непрацюючого, раніше засудженого громадянина, який займався тим, що виготовляв і збував «марихуану» та інші заборонені речовини.

На момент обшуку поліцейськими вилучено у нього півтора кілограма «марихуани» та 150 грамів «макової соломи», з якої він і планував виділити екстракт з метою його подальшої переробки на «ширку».

За цінами «чорного» ринку вартість вилученого в обох випадках може складати близько сімдесяти тисяч гривень.

Перевіряються злочинні зв’язки правопорушників та уточнюється їх контактна мережа.

На даний момент вилучені наркотики направлені на експертизу, відкрито кримінальне провадження за низкою статей Кримінального кодексу України.

Наркозлочинцям може загрожувати покарання до 12 років позбавлення волі, зауважив Сергій Дереза 

Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей ДПН НПУ




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок