Багато бійок і шахрайство в кримінальній хроніці за четвер, 17 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
18.11.2016 · 14:00 · переглядів - 1913

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького нарядами керував старший інспектор Олександр Тулук. Тяжких злочинів допущено не було.

Багато бійок і шахрайство в кримінальній хроніці за четвер, 17 листопада

А серед 69 заяв від громадян, які надійшли до чергової частини за минулу добу, велику кількість складають повідомлення про конфліктні ситуації на сімейному і побутовому підґрунті.

Приблизні фабули таких подій: жителька вул. Серафимовича повідомила, що у неї відбувається конфлікт з чоловіком доньки; по вул. Лермонтова посварилися сусіди; конфлікт в районі вул. Ленінградській взагалі завершився ЧМТ і переломом шелепи; у жительки Дніпропетровської області виник конфлікт у приміщенні «Ремонт взуття»; зареєстровано отримання тілесних ушкоджень в санаторії по вул. Макарова; по вул. Павлова посварилися співмешканці; сталися бійки в розважальних закладах в районі парку ім. Шмідта і автовокзалу. Шановні, пам’ятайте про наслідки таких "з'ясовувань" відносин.

Черговий наш земляк, 1976 року народження, став жертвою шахраїв – а може власної необачності. Він перерахував 2000 грн. за мобільний телефон, об’яву про продаж, якого, вичитав в інтернеті. Після чого зв'язок з «продавцем» перервався.

А ось жителька «глухого» с. Червоне поле, Бердянського району, виявилася більш обізнаною. Коли їй подзвонили шахраї з вимогою перерахувати 15 тис. грн. – «за сина в поліції» вона не розгубилася і спитала: - «а як зовуть нашу бабусю?». А у відповідь тиша – все, питання було вичерпано. Так тримати.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.

Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок