Оцінка “задовільно” - міський голова Володимир Чепурний оцінив якість роботи комунальних служб в зимовий період

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.02.2017 · 20:41 · переглядів - 1021

На засіданні дорадчого комітету при міському голові представники влади та громадськості обговорили результати роботи КП “Бердянськекотранс”.

Оцінка “задовільно” - міський голова Володимир Чепурний оцінив якість роботи комунальних служб в зимовий період

Йшлося про утримання доріг та тротуарів в зимовий період, підготовку до курортного сезону, проведення суботників та ін. Характеризуючи якість роботи комунальників по утриманню доріг та тротуарів в зимовий період міський голова Володимир Чепурний поставив оцінку “задовільно”.

Директор КП “Бердянськекотранс” Іван Братеньков повідомив, що підприємство потребує 1100 кубометрів протиожеледних матеріалів на рік для належного утримання доріг та тротуарів в період зимової негоди. В зимовий період 2016-2017, за словами керівника підприємства, комунальники моніторили прогнози синоптиків, щоб оперативно відреагувати на погіршення погодних умов. Крім того, Іван Братеньков наголосив, що в цьому році вперше комунальники забезпечили матеріалом для посипки доріг дитячі садочки та школи.

Міський голова Володимр Чепурний додав, що перед комунальними службами постійно ставилась задача, щоб до 7-ї ранку всі дороги та тротуари були приведені у належний стан. Мер оцінив роботу комунальників на “задовільно”, адже, в разі похвали, вони можуть розслабитись — аргументував свою оцінку Володимир Чепурний.

Очевидно, що оцінка мера більше наближена до реального стану утримання доріг взимку 2016-2017. Мешканці Бердянська неодноразово відзначали, що дійсно вперше в Бердянську посипали тротуари ще до появи ожеледиці, від снігу дороги розчищали не якісно, а начальник профільного управління Андрій Удовиченко назвав зиму “важкою”, при тому, що за три місяці сильного снігопаду не було жодного разу.

Однак, оцінка міського голови, яка була поставлена після уточнюючого запитання від журналістів, жодним чином не була підкріплена відповідною реакцією міською влади в зимовий період.

Що ж до підготовки міста до весняних свят, Володимир Чепурний поставив задачу навести лад в Бердянську до 16-го квітня, тобто до Великодня.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок