Бердянський танцювальний колектив «DiaDance» виступатиме в проекті «Україна має талант. Діти» на каналі «СТБ»

Бердянськ 24
23.03.2017 · 10:36 · переглядів - 3715

Танцювальний колектив «DiaDance» міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка бере участь у проекті «Україна має талант. Діти».

Бердянський танцювальний колектив «DiaDance» виступатиме в проекті «Україна має талант. Діти» на каналі «СТБ»

Подивитися виступ бердянських танцюристок, які вразили глядачів і представників журі можна буде у суботу, 25 березня, о 19:00 на каналі «СТБ».

«DiaDance» - ансамбль естрадно-сучасного танцю. Його керівник Діана Кориневич у 2015 році увійшла до рейтингу «Топ-100 кращих танцюристів країни». Це один з наймолодших колективів міського Палацу культури. Та попри свій «молодий» вік, ансамбль посів друге місце у Всеукраїнському фестивалі «Топ Топ» та виборов спеціальну нагороду; представив майстерність на Всеукраїнському конкурсі молодих балетмейстерів у Херсонському державному університеті, де отримав відзнаку «Креативне розкриття теми»; Всеукраїнському конкурсі хореографічної майстерності «Танець – це життя» в Бердянському державному педагогічному університеті (друге місце в номінації «Сучасна хореографія»).

«DiaDance» є учасником загальноміських свят, концертів та фестивалів («Феєрія танцю», «Зорецвіт», «Топ Топ»), проектів відділу культури та міського Палацу культури (вистава «Вечори на хуторі поблизу Бердянська», флеш-моб до фестивалю «СкрябінFest» тощо). У репертуарі колективу хореографічні постановки: «Revolution» (хіп-хоп), «Салон краси» (джаз), «Chocolate» (естрадна хореографія), «Каяття» (модерн, мала форма), «Самотність» (контемпорарі, соло), «Only human» (контемпорарі, соло) та інші.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 7 травень, вівторок 2024
вчора, 6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок