Близько 2-х мільйонів гривень пропонують виділити з міського бюджету на вилов бродячих тварин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.04.2017 · 16:34 · переглядів - 1578

На засіданні комісії з питань планування бюджету, заступник міського голови Станіслав Лимарчук представив програму Регулювання чисельності бездомних тварин.

Близько 2-х мільйонів гривень пропонують виділити з міського бюджету на вилов бродячих тварин

Проект рішення викликав серйозну дискусію і в підсумку комісія ПБК рекомендувала детально розглянути це питання на засіданні депутатського дня.

В проекті пропонується створити комунальну установу, яка займатиметься виловом, стерилізацією та утриманням безпритульних тварин. На ці потреби необхідно виділити близько 2-х мільйонів гривень.

Депутат Олександр Свідло спробував отримати інформацію, щодо того, де будуть освоюватись ці кошти? Яка вмістимість притулку? Які очікувані результати від створення комунальної установи, яка займатиметься проблемами бездомних тварин? Більшість запитань залишились без відповіді.

Станіслав Лимарчук відзначив, що до кінця року на вакцинацію та стерилізацію безпритульних тварин необхідно 576 тис. грн. На ці кошти планується стерилізувати 628 дорослих тварин та 280 щенят. Щодо розміщення притулку, Станіслав Лимарчук наголосив, що планується взяти в оренду земельну ділянку або розглянути об'єкти комунальної власності.

На думку Олександра Свідло, який в минулому займав посаду заступника мера, подібний підхід є хибним.

Ви пропонуєте виділити з міського бюджету 2 мільйони гривень, однак на комісії ви не можете нам детально розповісти, на які потреби будуть використані ці кошти. Ми не розуміємо, який ви пропонуєте запровадити стандарт, - аргументував свою позицію Олександр Свідло.

Після жвавої дискусії комісія з планувань бюджету рекомендувала винести дане питання на обговорення під час засідання депутатського дня і спільно з іншими колегами по депутатському корпусу вирішити майбутнє цього проекту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок