«Бути чи не бути»: Представники кафе, яке планують відкрити на місці магазину Adidas, ведуть переговори з мешканцями будинку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.04.2017 · 20:30 · переглядів - 3068

Представники приватного підприємця, який планує на місці колишнього магазину Adidas по проспекту Азовському відкрити кафе, ініціювали зустріч з мешканцями будинку, які виступають категорично проти такого сусідства.

«Бути чи не бути»: Представники кафе, яке планують відкрити на місці магазину Adidas, ведуть переговори з мешканцями будинку

Мешканці будинку по пр. Азовському №24, дізнавшись про перспективу відкриття ще одного кафе в своєму будинку, написали декілька листів до міського голови, комунальних підприємств міста та звернулись до нашої редакції. 

Активні дії мешканців будинку спонукали власників кафе піти на перемовини. 26-го квітня представник закладу зустрівся з активістами. Основними причинами невдоволення новим розважальним закладом стало облаштування жироловки, на відстані 1-го метра від зовнішньої стінки будинку, перспектива прокладення зовнішньої вентиляції та ін. 

Представник кафе пообіцяв мешканцям будинку, що яма під жироловку буде зарита в найближчий час, а згодом перенесена. На наступній зустрічі, представники адміністрації закладу продемонструють проект реконструкції приміщення під кафе, розкажуть, яке там планується встановити обладнання, щоб спільно з активістами знайти вихід із ситуації, який би задовольнив обидві сторони.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 7 травень, вівторок 2024
вчора, 6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок