В Бердянську Громадський бюджет запровадять і в 2018-му році. Його обсяг і тематику проектів планують розширити

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.05.2017 · 14:17 · переглядів - 1094

На першому в цьому році засіданні, щодо запровадження принципів Громадського бюджету в Бердянську в 2018-му році, члени робочої групи проаналізували стан виконання проектів поточного року та визначались з баченням бюджету участі на рік наступний.

В Бердянську Громадський бюджет запровадять і в 2018-му році. Його обсяг і тематику проектів планують розширити

Станом на сьогоднішній день, вже реалізовано один проект – озеленення паркової зони поблизу ЗОШ №3. Вже придбано 6 моніторів для реанімації міськлікарні, інші проекти перебувають на стадії запровадження. До початку літа планується реалізувати ще декілька проектів-переможців Громадського бюджету.

Плющий Ирина
В 2018-му році Громадський бюджет також буде запроваджено, - повідомила заступник міського голови Ірина Плющій. – Планується, що його обсяг складатиме 1% від загального фонду міського бюджету. В цьому році автори подали чимало проектів, які стосувались капітального ремонту та реконструкції. В наступному році ми маємо врахувати всі нюанси, щоб проекти з благоустрою міських територій могли бути допущені до голосування і відповідали Положенню про Громадський бюджет. Основна мета бюджету участі – реалізовувати ідеї громадян і ми маємо зробити все від нас залежне, щоб найбільш популярні з них були реалізовані.

В.о. начальника управління капітального будівництва Олена Лі зауважила, що з реконструкціями територій виникне проблема, адже для цього необхідна наявність проектно-кошторисної документації.

В підсумку ухвалено рішення впродовж тижня проаналізувати всі проблеми, які можуть виникнути у зв’язку з проектами по капітальному ремонту та реконструкції і запропонувати варіанти їх вирішення, з їх подальшим затвердженням в Положенні про Громадський бюджет.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок