Комплексні оперативно-профілактичні заходи в Бердянську

По матеріалам Пресс-службы полиции
17.05.2017 · 12:33 · переглядів - 1602

В період з 15 по 31 травня проводяться комплексні оперативно-профілактичні заходи на території Запорізької області і, зокрема, в зоні обслуговування Бердянського відділу поліції.

Комплексні оперативно-профілактичні заходи в Бердянську

Наказом начальника ГУНП в Запорізькій області полковника поліції Золотоноші О.В. з метою оздоровлення криміногенної ситуації, реалізації державної політики у сферах забезпечення прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності і дотримання публічної безпеки і порядку, в період з 15 по 31 травня проводяться комплексні оперативно-профілактичні заходи на території Запорізької області і, зокрема, в зоні обслуговування Бердянського відділу поліції.

Просимо жителів міста і району із зрозумінням поставитися до можливих візитів і запитань співробітників поліції. У свою чергу просимо громадян надавати до Бердянського відділу поліції всю інформацію, яка може допомогти у розкритті або недопущенню скоєння злочинів і правопорушень, у любий зручний для вас спосіб.

Наша адреса вул.Грецька, 5, телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 – чергова частина, 102- цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок