Російські ЗМІ ширять в мережі брехливу інформацію про начебто успішну атаку українських військ на Луганському напрямку

Бердянськ 24
08.06.2017 · 08:18 · переглядів - 610

За даними російських ЗМІ, українські військові начебто відбили в бойовиків висоту, яка завжди була українською і відивати її самих у себе українським бійцям змісту ніякого нема.

Російські ЗМІ ширять в мережі брехливу інформацію про начебто успішну атаку українських військ на Луганському напрямку

В сепаратистських мережах шириться брехня, яку спростовують самі ж бойовики, заявляючи, що  неправдиві чутки пошируюють ті, хто далекий від бойових дій.

Так, колишній міністр оборони ДНР»ІГор Стрєлков, який давно у Москві, написав на своїй сторінці в мережі, що українські військові начебто відбили у бойовиків на Луганському фронті всі передові позиції біля селища Жолобок.

Інші дописувачі, близькі до командування бойовиків, написали, що нічого подібног оне було — висота, пр ояку пишуть сепаратисти, завжди була під контролем українських військових.

Нагадаємо, що бійці 93-ї бригади ЗСУ, які тримають оборону позицій в цьому районі Луганського фронту, заявили, що сьогодні від світанку окупанти взялись масовано поливати їх позиції вогнем іх крупнокаліберних САУ та іншого озброєння.

В штабі АТО ситуацію підтвердили, підкресливши, що дії бойовиків можуть свідчити про початок наступу окупантів. При цьому, відзначили в штабі Антитерористичної операції,



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок