Виїзна зустріч поліції до Азовської сільської ради

По матеріалам пресс-службы полиции
09.06.2017 · 10:04 · переглядів - 752

З метою ознайомлення стану охорони публічного порядку, питань які турбують громадян на місцях керівництво Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області здійснює особисті прийоми жителів Бердянського району.

Виїзна зустріч поліції до Азовської сільської ради

Чергова виїзна зустріч відбулася 08 червня в приміщенні Азовської сільської ради. Заяв про злочини, правопорушення на території громади не надійшло. А ось у голови сільради Ксенії Божкової, яка, до того ж, озвучила питання і місцевих депутатів, і у в. о. начальника Бердянського відділу поліції Олега Фомічова тем для обговорення було багато. Це стосувалося і профілактично- виховної роботи з молоддю, і організація додаткових нарядів. Детально обговорили можливість створення на території села громадського формування з охорони публічного порядку і інші аспекти, які стосуються безпеки громадян. 

В розмові прийняли участь начальник відділу превенції Денис Буц і місцевий дільничний офіцер поліції Владислава Орляк, службова діяльність, якого отримала схвалення місцевої влади.

Наступна така зустріч відбудеться з жителями Андрівської сільської ради, 15 червня з 17до 18 години, в приміщенні місцевої ради




Останні новини Бердянська
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок