У Бердянську поліцейські затримали серійного квартирного крадія

По матеріалам пресс-службы полиции
26.06.2017 · 16:39 · переглядів - 1941

Запорізькі поліцейські в Бердянську затримали зловмисника, який підозрюється у скоєнні квартирних крадіжок на території міста. Вже доведена причетність арештованого до скоєння трьох аналогічних злочинів.

У Бердянську поліцейські затримали серійного квартирного крадія

15 травня по вулиці Руденка в місті Бердянськ була скоєна квартирна крадіжка. Невідомий шляхом підбору ключа до замку вхідної двері проник до квартири 43-річного місцевого мешканця та викрав ноутбук, роутер й гроші в сумі 3500 грн.

Поліцейські, які прибули на місце події, провели огляд, зібрали речові докази та опитали свідків. Вжитими заходами розшуку співробітники Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області встановили особу, причетну до скоєння крадіжки та затримали зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово засуджений громадянин 1981 року народження.

Крім цього, слідчі провели санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка. В ході слідчої дій поліцейські вилучили речові докази по скоєним кримінальним правопорушенням, в тому числі й набір ключів і відмичок.

На даний час вже встановлена причетність затриманого до скоєння двох аналогічних крадіжок на території міста. Зловмисник 8 травня з квартири по вулиці Хіміків скоїв крадіжку техніки. А 10 травня з квартири по проспекту Азовському лиходій викрав годинники та ноутбук. Злодія продовжують перевіряти на причетність до скоєння крадіжок на території міста. 24 червня йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Триває розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

З початку року запорізькими поліцейськими по 285 кримінальним провадженням встановлені особи, причетні до скоєння квартирних крадіжок.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок