Бердянці продовжують скаржитись на надмірний шум в центрі Бердянська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.07.2017 · 15:51 · переглядів - 1529

В нашу редакцію надійшла копія колективного листа, адресованого начальнику адміністративного відділу виконкому, про надмірний шум від розважальних атракціонів на Азовському проспекті.

Бердянці продовжують скаржитись на надмірний шум в центрі Бердянська

Проблема дотримання шумового режиму в Бердянську набуває актуальності щоліта. На принципово новий рівень цю проблему підняв розважальний заклад «Мохіто», який другий рік поспіль «б’є рекорди» по рівню гучності музики. До цього ж, мешканці Азовського проспекту та вул. Горького окрім гучної музики з різних розважальних закладів, скаржились на луна-парк, гучномовці із закликами відпочинку на водних атракціонах, боксерські груші та інші розважальні автомати.

В цьому році, як вже переконались мешканці міста, представники влади нездатні розібратись із адміністрацією «Мохіто» та іншими закладами, які порушують шумовий режим. Одним з таких прикладів стала діяльність ігрових автоматів (Годзила, вимірювання сили та тир) на Азовському проспекті.

Мешканці будинків №22-28, №33, №35 Азовського проспекту та вул. Пушкіна, 14 направили колективне звернення до начальника адмінвідділу виконкому з вимогою перевірити законність діяльності вищевказаних автоматів та вжити заходів для їх демонтажу.

Письмо

Нагадаємо, за інформацією міського голови Володимира Чепурного, спеціальна комісія з перевірки дотримання шумового режиму була створена ще минулого понеділка, однак дієвих результатів, які б відчули мешканці центральної частини міста, принаймні поки що, досягти не вдалось.




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок