Мохіто узаконює свою діяльність

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.07.2017 · 12:40 · переглядів - 2798

Адміністрація розважального закладу «Мохіто» направило у виконком документи для отримання паспорту прив’язки на земельну ділянку, на якій розміщується заклад. Володимир Чепурний повідомив, що законних підстав відмовити підприємцям у чиновників немає.

Мохіто узаконює свою діяльність

Під час інформаційного дня в мерії, міський головоа Володимир Чепурний прокоментував цьогорічну діяльність «Мохіто».

Чепурной Владимир

«Мохіто» нам надало гарантійний лист із зобов’язанням ізолювати шуми в розважальному закладі. Вчора я підписав розпорядження про створення спеціальної комісії для перевірки дотримання шумового режиму, - пояснив журналістам Володимир Чепурний.

Співробітники адміністративного відділу виконкому склали адміністративний протокол за незаконну діяльність розважального закладу, а поліція склала протокол про порушення шумового режиму.

Щодо розміщення споруд «Мохіто» на пляжній території, заступник міського голови Оксана Дєєва відзначила, що цей пляж передано в оренду «Мохіто», а конструкції знаходяться на земельних ділянках, які, згідно документації, до пляжу не відносяться.

Паралельно з цим мешканці сусідніх будинків продовжують скаржитись на надмірний шум з розважального закладу. Більше того, на минулому тижні навіть збиралась комісія з представників адмін. відділу та поліції для виявлення порушень шумового режиму в центрі міста, однак, як виявилось вже на місці, члени цієї групи не уповноважені проводити подібного роду перевірки. На момент перевірки, приблизно о 23-й годині вечора п’ятниці,  музику в «Мохіто» було ледь чутно, у зв’язку з чим виникає підозра, що адміністрація закладу була проінформована про прихід комісії.

Вкрай гостра ситуація довкола розважального закладу і позиції міської влади вже набула ознак комічності. Нездатність міського голови стримати власну обіцянку дану мешканцям вул. Горького, що без їх дозволу влітку 2017-го року заклад не відкриється; бездарність членів робочої групи, які не знають власних повноважень; а головне повне ігнорування з боку адміністрації закладу вимог представників влади надають актуальності питанню про дієздатність нинішньої команди управлінців.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок