5 годин в режимі нон-стоп: концерт до Дня незалежності в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.08.2017 · 08:48 · переглядів - 5139

З 18:00, близько п’яти з половиною годин, на сцені Приморської площі в Бердянську тривав святковий концерт з нагоди Дня незалежності України

5 годин в режимі нон-стоп: концерт до Дня незалежності в Бердянську

Концертна програма умовно була поділена на дві частини – виступ місцевих вокалістів і музичних гуртів та вечірній концерт хедлайнерів «KOZAK SYSTEM» та «СКАЙ». Зіркові колективи вийшли на бердянську сцену близько 20:30. Виступи попередніх артистів «розігріли» публіку, а шалений драйв забезпечили музиканти «KOZAK SYSTEM» та «СКАЙ».

Обидва гурти в Бердянську виступали вперше, тож берданці отримали унікальну можливість ближче познайомитись із сучасними українськими рок-колективами. Кохання, дружба, сучасні проблеми суспільства, війна на сході знайшли своє відображення у творах «KOZAK SYSTEM». Глибокий сенс під запальну музику справив неабияке враження на всіх присутніх слухачів, яких зібралась повна площа. Прекрасною ілюстрацією атмосфери, яка цього вечора панувала на Приморській площі, може послугувати знімок, де сотні людей увімкнули ліхтарики мобільних під час ліричної пісні «KOZAK SYSTEM». Однозначну підтримку глядачів отримала композиція «Маніфест», в якій гурт, в достатньо жорсткій формі, висловив свою позицію щодо пережитків радянської доби, «братських» зв’язків з Росією, та інших актуальних проблем. По завершенню свого виступу, лідер фолк-рок-гурту «KOZAK SYSTEM» Іван Леньо охоче фотографувався з шанувальницями.

Запальну атмосферу підтримали зірковий гурт «СКАЙ». Хіти вітчизняної естради «Best друг», «Тебе це може вбити», «Те, що треба» та інші площа співала разом із виконавцями.

Якісна українська музика, популярні хіти, запальна атмосфера – Бердянськ гідно відзначив 26-ту річницю незалежності України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок