Самозахват землі на Косі, незаконний паркан - в мерії покарали порушника

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.09.2017 · 08:22 · переглядів - 2456

Співробітники адміністративного відділу мерії зафіксували факт незаконного огородження земельної ділянки парканом і встановлення тимчасової споруди в районі бази відпочинку "Адмірал". На черговому засіданні адміністративної комісії розглянули ці протоколи і покарали порушника

Самозахват землі на Косі, незаконний паркан - в мерії покарали порушника

Тимчасова споруда функціонувала в правовому полі, з'ясувалося на засіданні комісії: відповідач продемонстрував повний перелік дозвільних документів. Однак законність встановлення паркану - довести не вийшло.

Секретар міської ради Олексій Холод наголосив, що огородження неоформленої земельної ділянки - неприпустимо. Проаналізувавши протокол, заслухавши відповідача члени комісії постановили накласти максимальний штраф в розмірі 1700 грн і зобов'язали порушника демонтувати паркан.

Не виключено, що минулорічний прецедент з парканом між базою "Фіона" та санаторієм "Нафтохімік України", який розглядається в судах, став своєрідним сигналом для інших власників баз відпочинку про безкарність за подібні діяння з боку міської влади. Однак, як показало рішення адмінкомісії, вседозволеність в Бердянську доступна виключно одній особі та його найближчому оточенню.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок