Володимир Шаповалов: клумба на Приморській площі зазнала непоправних втрат

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.09.2017 · 10:09 · переглядів - 2299

Так прокоментував директор КП «Зеленгосп» Володимир Шаповалов стан клумби на Приморській площі після Дня міста

Володимир Шаповалов: клумба на Приморській площі зазнала непоправних втрат

Шаповалов Владимир

"Потоптались, побили квіти. Висаджувати нові літні квіти вже недоцільно. А біля каплички ми зробили нову альпійську гірку." - розповів Володимир Шаповалов.

Як відомо, на День міста до Бердянська приїздили делегації з Франції, Польщі та Кременчука. За словами заступника мера Григорія Горячева представники Кременчука рекомендували бердянським комунальним службам звернути увагу на стан газонів.

Горячев Григорий

"Оцінка стану газонів від наших кременчуцьких колег — низька. Вони рекомендували налагодити полив на Приморській площі. Під тінню дерев газони довше зберігатимуть вологу і матимуть прийнятніший вигляд”, - передав рекомендацію представників з Кременчука директору КП “Зеленгосп” Григорій Горячев.

В свою чергу Володимир Шаповалов відзначив, що комунальники постійно наголошують на необхідності постійного поливу газонів. За словами керівника “Зеленгоспу” на наступний рік необхідно розробити проект і запустити систему крапельного поливу газонів на площі Єдності. В разі успішного запровадження проекту, продовжити його і на інших ділянках міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок