Відтермінували! Тротуари по Свободі тепер обіцяють відремонтувати з січня 2018 року

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.10.2017 · 15:54 · переглядів - 1407

Завершення ремонту тротуарів по вулиці Свободи чиновники обіцяють впродовж року і періодично переносять його остаточний термін. Нову дату озвучив депутат міської ради Віктор Цуканов на засідання комісії з питань ЖКГ.

Відтермінували! Тротуари по Свободі тепер обіцяють відремонтувати з січня 2018 року

Майже рік тому підрядник зняв асфальтне покриття по вулиці Свободи для укладання тротуарної плитки. Однак з тих пір роботи повністю заморожено. Мерія, разом зі спеціалістами технагляду, заактувала всі порушення і в судовому порядку вимагатиме компенсації збитків від підрядника.

Враховуючи існуючу проблему з підрядною організацією, ми цікавились у представників влади, коли буде завершено ремонт тротуарів по вул. Свободи? На що у вересні отримали чітку відповідь від секретаря міської ради Олексія Холода — до кінця року.

Через місяць, 18-го жовтня, на засідання комісії з питань ЖКГ, депутат Віктор Цуканов, фактично, спростував заяву Олексія Холода і повідомив, що роботи з реконструкції тротуарів відновляться після завершення терміну дії існуючої угоди з підрядником. Цю інформацію депутат озвучив, як “член робочої групи”. Тобто, в кінці поточного року завершується термін дії договору з “проблемною” підрядною організацією і з 1-го січня 2018-го УЖКГ зможе укласти угоду на ці види робіт з іншою підрядною організацією.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок