В. Безверхий: «На прикладі берегозахисної смуги Бердянська розробляється методика затвердження документа по всій країні»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.10.2017 · 12:32 · переглядів - 1653

Проект постійно знаходиться в Києві і після зауважень доповнюється правками. Документ до Бердянська ніхто не повертав, заявив голова депутатської комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Володимир Безверхий.


Так депутат прокоментував інформацію громадського активіста Миколи Погорєлова про відсутність проекту берегозахисної смуги в Держгеокадастрі.

ответ по прибрежке

Володимир Безверхий запевнив, що до Бердянська проект не повертали. До нього постійно вносяться правки. За його словами, в екологічному департаменті не знали чітких вимог до цього документа і місто Бердянськ, фактично, перше в Україні, яке проходить процедуру затвердження берегозахисної смуги.

Безверхий Владимир

Ми першими принесли цей проект. Ми, фактично, піонери. Його дуже обережно розглядають в Києві. На нашому проекті розроблюється методика для всієї України, заявив Володимир Безверхий на засіданні комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок