Громадський бюджет: ярмарок проектів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.10.2017 · 12:29 · переглядів - 1102

В холі міського палацу культури ім. Т.Г. Шевченко проходить ярмарок проектів в рамках реалізації Громадського бюджету-2018. Автори презентували свої ідеї і закликали бердянців проголосувати за їх пропозиції.

Громадський бюджет: ярмарок проектів

Нагадаємо, в цьому році до участі в голосуванні Громадського бюджету допущено 39 проектів. Автори отримали змогу презентувати свої ідеї під час ярмарку проектів. Плакати з основною інформацією про ту чи іншу ініціативу активних бердянців, презентації і навіть наочна демонстрація — так захищали свої проекти автори.

Оригінально представив свою ініціативу Микола Тішаков, який пропонує створити в Бердянську школу фехтування. Разом з напарником Андрієм Марцонем автор продемонстрував декілька випадів на шпагах та шаблі.

За активну участь в Громадському бюджеті авторам подякував міський голова Володимир Чепурний. Мер міста наголосив, що в наступному році представники влади планують змінити особливості реалізації бюджету участі.

Чепурной Владимир

70% коштів загального фонду Громадського бюджету буде рівномірно розподілено між 13-ма мікрорайонами. За підсумками голосування переможцями буде визнано по одному проекту від кожного комітету. Решту 30% - буде спрямовано на реалізацію загальноміських ініціатив, - розповів мер Володимир Чепурний.

Депутат Віктор Цуканов запропонував за прикладом ярмарку проектів проводити публічний захист основних статей бюджету міста.

Тут же, в холі МПК ім. Т.Г. Шевченко, всі охочі мали змогу проголосувати за той чи інший проект.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок