В Бердянську залишилось всього 8 будинків без лічильників газу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.11.2017 · 11:20 · переглядів - 1856

Процес встановлення загальнобудинкових лічильників газу добігає до свого завершення

В Бердянську залишилось всього 8 будинків без лічильників газу

Всього в місті залишилось 8 будинків, на яких ще не встановлено загальнобудинкові прибори обліку газу. Про це повідомив Володимир Чепурний під час інформаційного дня в мерії.

Процес встановлення загальнобудинкових приборів обліку газу в Бердянську супроводжувався протестами в окремих будинках. Однак, за словами заступника мера Юлії Дойнової, практика використання лічильників засвідчила і позитивну динаміку.

Дойнова Юлия

Управління праці і соціального захисту населення Бердянська проводить моніторинг ціноутворення за газ в будинках з прибором облік у і без. Мешканці будинків, які відмовились від загальнобудинкових лічильників сплачують по 18 гривень за куб, а в деяких будинках, де встановили лічильники, оплати зменшились до двох разів, - повідомила Юлія Дойнова.

Міський голова Володимир Чепурний також відзначив, що мешканці, які не бажають оплачувати за показниками загальнобудинкового лічильника, можуть встановити собі в квартирі персональний прибор. Тоді жодних претензій до газопостачальної організації не буде.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок