У загальноосвітній школі №11 ще на три дні будуть подовжені канікули

По матеріалам пресс-службы исполкома
02.11.2017 · 17:00 · переглядів - 2942

Заступник міського голови Юлія Дойнова та заступник начальника відділу освіти, депутат міської ради Жанна Безродня побували із перевіркою у трьох школах міста

У загальноосвітній школі №11 ще на три дні будуть подовжені канікули

Заступник міського голови Юлія Дойнова та заступник начальника відділу освіти, депутат міської ради Жанна Безродня побували із перевіркою у трьох школах міста. - №1, 4 та 11, де проводяться ремонтні роботи за кошти уряду Німеччини в рамках проекту "Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішьно-переміщених осіб" (даний проект є однією з ініціатив інфраструктурної програми для України, що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Ремонтні роботи у школах ідуть прискореними темпами, підрядні організації працюють до пізнього вечора. Керівники трьох шкіл відзначили, що працівники добре та якісно виконують свою роботу. І обсяги виконаного вражають. У трьох навчальних закладах вже замінені вікна та вхідні двері. І це одразу відчувається — у класах та коридорах стало не тільки набагато тепліше, а ще і світліше. Стіни у коридорах та на сходах пофарбовані у яскраві та теплі кольори. Відремонтовано туалети, замінено сантехніку, також встановлено бойлери, тож діти митимуть руки теплою водою. Тривають роботи з облаштування туалетів для дітей з особливими потребами. Замінено меблі у їдальні, світильники у класах.

На аварійних виходах за європейськими стандартами встановлені двері із функцією антипаніка. Тобто, не використовуючи ключ, можна легко відкрити двері рукою або тілом. У той же час стороння людина з вулиці не зможе відкрити такі двері та увійти у приміщення школи.

В усіх трьох школах обсяги робіт масштабні, але, якщо у ЗОШ №1 та 4 найбільш шумні та пильні роботи вдасться завершити до виходу дітей з канікул, то у ЗОШ №11 більш проблемна ситуація. Там під час проведення ремонтних робіт з’ясувалося, що електропроводка знаходиться у незадовільному стані, тож було прийнято рішення у рамках проекту уряду Німеччини замінити усю проводку в школі. У зв’язку з цим міською владою разом із відділом освіти та керівництвом школи прийнято рішення подовжити на три дні канікули у ЗОШ №11. На навчання школярі вийдуть у четвер, 9 листопада. А ці три дні навчання буде проводитися дистанційно. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок