Ремонт покрівлі поліклініки завершать до кінця листопада

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.11.2017 · 11:42 · переглядів - 841

З травня місяця в бердянській поліклініці триває капітальний ремонт покрівлі. Під час інформаційного дня в мерії заступник міського голови Оксана Деєва повідомила, що ремонт буде завершено до 24-го листопада

Ремонт покрівлі поліклініки завершать до кінця листопада

Загальна вартість робіт 630 тисяч гривень. Проведено роботи з утеплення даху поліклініки, шифер замінено на металочерепицю. Варто відзначити, що представники влади планують провести капітальний ремонт всієї поліклініки. Про це заявляв міський голова Володимир Чепурний під час зустрічі з журналістами 2-го листопада.

В свою чергу, Юлія Дойнова прокоментувала ситуацію щодо ремонту доріг на території міської лікарні. За інформацією чиновниці в цьому році в лікарняному містечку виконано робіт на 100 тисяч гривень. Однак, не всі дороги перебувають в комунальній власності, тому виконком клопотатиме, щоб державні установи, до яких прилягають дороги, передали їх на утримання міста.

Крім того, по темі надання медичних послуг, заступник мера Юлія Дойнова відзначила, що в рамках програми “Доступні ліки” представники влади підготували клопотання з розширення переліку медичних препаратів, які видаються пацієнтам із хронічними захворюваннями серцево-судинної системи, бронхіальної астми та діабету. За словами Юлії Вікторівни, не всі вітчизняні аналоги закордонних препаратів підходять хворим.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок