На «Третьому пляжі» може змінитись власник

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.11.2017 · 11:40 · переглядів - 1788

З 2008 року територію “Третього пляжу” або “Острів щастя” орендує фірма “Дніпро-2000”.

На «Третьому пляжі» може змінитись власник

На засіданні депутатської комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин розглянули звернення про продовження договору оренди на 10 років. Остаточного рішення комісія не прийняла, однак в залі точилась жвава дискусія.

Голова комітету мікрорайону “Слобідка” звернулась до членів комісії з проханням не продовжувати оренду цій фірмі, оскільки, на її думку, пляж перебуває в незадовільному стані Цю тезу підтримали тисяча бердянців, які підписались під зверненням. Натомість, активістка пропонує передати пляж до комунальної власності, а всі кошти, які будуть зароблені на цій території, спрямувати на благоустрій мікрорайону.

Голова комісії Володимир Безверхий відзначив, що дивідендів громада не отримає, якщо пляж перебуватиме в комунальній власності, а щодо незадовільного стану пляжної території погодився.

На засідання комісії прийшли і представники орендаря, які повідомили, що територія “Острова щастя” складається з парку атракціонів та самого пляжу. На пляжній території жодних торговельних об'єктів не розташовується. Крім того, за тимчасові споруди в парку атракціонів фірма сплатила 350 тисяч гривень і, на думку виступаючого, депутатам міськради не завадило б поцікавитись, куди ці кошти спрямовано?

В підсумку прийнято рішення відкласти розгляд цього питання і детально проаналізувати його спеціальній комісії виконкому.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок