Виїзний прийом жителів району керівником Бердянського відділу поліції

Бердянськ 24
24.11.2017 · 16:57 · переглядів - 685

Чим дальше від міста населений пункт, тим у більшому пріоритеті його відвідання - вважає начальник Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області полковник поліції Олег Фомічов.

Виїзний прийом жителів району керівником Бердянського відділу поліції

І хоча всюди є адміністрації, закріпленні за територією дільничні офіцери поліції, працює транспорт, зв'язок, тем не менш саме тут можуть проживати громадяни, які потребують юридичної допомоги, а в силу віку, інших обставин не можуть її отримати в повному обсязі.

Черговий прийом відбувся 23 листопада в с.Успенівка, Андріївської селищної ради в приміщенні місцевої амбулаторії. Громадян з невирішеними проблемами, які б відносилися до компетенції поліції, не виявилося. Тем не менш Олег Миколайович поспілкувався з двома місцевими мешканками – Ліщенко Юлією і Антроповою Яною, які розповіли про своє село.

Тут мешкає близько 1200 жителів і деякі вулиці сусідствують із смт Андріївка. Там же знаходяться органи місцевої влади, районна лікарня, школа, дитсадок. Але і у них є амбулаторія, поштове відділення, школа. Люди дружні, разом відзначають місцеві події, свята. Відчувають себе у безпеці, тим більше, що всі вулиці у темний час освітлюються. Нарікань на роботу місцевих дільничних офіцерів поліції не мають.

Наступна зустріч запланована на 30 листопада із жителями с.Шевченко, Дмитрівської сільської ради, з 17 до 18 години в приміщенні місцевої амбулаторії.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок