В «ЛНР» зрадники України закінчились: нового «міністра МГБ» взяли не з «республіки»

По матеріалам 7 Дней
29.11.2017 · 08:05 · переглядів - 679

В окупантів Донбасу кадрові зміни: замість Пасічника, який тепер «виконувач обов’язків глави ЛНР», керувати так званим «МГБ ЛНР» буде Анатолій Антонов.

В «ЛНР» зрадники України закінчились: нового «міністра МГБ» взяли не з «республіки»

Про такі зміни повідомили сепаратистські ЗМІ окупантів. Примітно, що Антонов — не з самопроголошеної «ЛНР», а з самопроголошеної «ДНР», де ще влітку цього року був призначений «першим заступником міністра держбезпеки ДНР». Відповідний «указ» за підписом Захарченка був опублікований у мережі.

«Посадовця» з однієї псевдореспубліки призначають на «посаду» в іншу вперше за понад три роки існування самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

Про цього Антонова практично нічого не відомо.

Зважаючи, що в «ЛНР» призначили «посадовця з «ДНР», це точно може свідчити про єдине: в «ЛНР» зрадники України на зразок колишнього працівника СБУ Леоніда Пасічника (дані сайту «Миротворець«), які готові служити російським окупантам, а ті готові таким зрадникам хоч трохи вірити, закінчились.

Про те, що ще можне означати таке призначення, далі поки що можна лише припускати. Не виключено, що Антонов — компромісна фігура між кремлівськими кураторами, оскільки «глав» самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» курує Сурков, а силові відомства псевдореспублік — ФСБ РФ.

Не виключено, що Антонова прислали з «ДНР» як «смотрящого» в Луганську, оскільки він не введений у внутрішні процеси в «ЛНР» і зможе зі сторони розсудити «еліту», яка нещодавно поділилась на табори «за Плотницького» і «за Корнета».

Також не виключений варіант, що Кремль не відкинув, принаймні, на цьому етапі, ідеї про об’єднання «ДНР» і «ЛНР» і такі кадрові зміни — це лише «перша ластівка».



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок