Начальник Бердянського відділу поліції провів чергову зустріч із жителями Бердянського району.

Бердянськ 24
01.12.2017 · 17:00 · переглядів - 759

30 листопада начальник Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олег Фомічов з метою вивчення стану охорони публічного порядку, перевірки роботи служби дільничних офіцерів поліції – а це в першу чергу думка, ставлення місцевих мешканців, відвідав с.Шевченко, Дмитрівської сільської ради.

Начальник Бердянського відділу поліції провів чергову зустріч із жителями Бердянського району.

Запланована зустріч відбулася в приміщенні однієї з агрофірм, де про місцеві справи, проблеми розповіла депутат сільської ради Шаповалова Ольга. Також в бесіді прийняв участь місцевий житель Микола Ярмолович.

В селі поживає близько 100 громадян - розповіла Ольга Вікторівна. Практично всі державні установи, заклади знаходяться в с.Дмитрівка, куди вони територіально і адміністративно відносяться. Особливих проблем з правопорушеннями у них немає, а для угамування якихось сусідських конфліктів, порушників правил вигулу собак, зазвичай достатньо її авторитету і профілактичних бесід дільничного офіцера поліції Владислава Орляка. Працює програма «Шкільний автобус», регулярне сполучення з містом, вирішується питання про відновлення роботи медичної амбулаторії. Що дійсно турбує громадян і місцеву адміністрацію, так це відсутність вуличного освітлення села. Але над цим питанням активно працюють і депутати, і голова Дмитрівської сільської ради Любов Кісь.

Олег Миколайович нагадав присутнім про можливість створення громадської організації з охорони публічного порядку з числа активних місцевих жителів, що передбачено діючим законодавством. Це б гарантувало їх права, обов’язки і було б суттєвою допомогою співробітникам поліції, адміністрації в справі забезпечення безпеки людей.

Наступна зустріч відбудеться 7 грудня з 17 до 18 години в адміністрації Новопетрівського старостинського округу, Осипенківської територіальної громади. Додаткові питання можна з’ясувати за телефоном 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок