Бердянських військовослужбовців привітали із Днем Збройних Сил України

По матеріалам пресс-службы исполкома
07.12.2017 · 10:16 · переглядів - 1020

6 грудня, у День Збройних Сил України у Бердянському міському військовому комісаріаті відбулося урочисте нагородження військовослужбовців

Бердянських військовослужбовців привітали із Днем Збройних Сил України

Секретар міської ради Олексій Холод привітав військовослужбовців із 26-ю річницею Дня Збройних Сил України і вручив відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Урочистий захід з нагоди цього свята відбувся і у військовій частині А2019. Із привітаннями та подарунками туди завітали секретар міської ради Олексій Холод, депутати міської ради Володимир Безверхий, Ігор Варванін та інші гості. Секретар міської ради привітав військових із Днем Збройних Сил України та вручив грамоти міського голови прапорщику Андрію Федоренку, старшині Івану Євдокимову, старшим солдатам Олександру Клєвцову, Вікторії Братановій та Лілії Саксакульм.

Депутат міської ради, помічник народного депутата Олександра Пономарьова Володимир Безверхий та депутат міської ради Ігор Варванін також виступили із вітальними словами і передали військовослужбовцям корисний подарунок від Олександра Пономарьова — два термопоти та солодкі гостинці.

Завітав на захід і представник Всеукраїнської організації «Країна» Павло Кузнєцов. Він вручив бійцям медалі «За службу державі», «Захиснику Вітчизни». Війскових-жінок Павло Анатолійович нагородив медалями «Чарівна сила України».

Серед сьогоднішніх подарунків військовій частині А2019 були телевізор і тепловентилятор від ветеранів ЗСУ, а також ікона — від волонтерів, небайдужих до долі бійців.

Яскравим завершенням цього урочистого заходу з нагоди Дня Збройних Сил України став святковий концерт.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок