Зробити — зламати — переробити. В сквері «Героїв Небесної сотні» підрядник пошкодив вже відремонтовану ділянку тротуару

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.12.2017 · 13:55 · переглядів - 1907

Одна з небагатьох ділянок відремонтованих тротуарів Бердянська, на яку приємно дивитись, пішохідна частина скверу “Героїв Небесної сотні”. В суботу, 9 грудня, її пошкодив підрядник, який продовжує реконструкцію скверу.

Зробити — зламати — переробити. В сквері «Героїв Небесної сотні» підрядник пошкодив вже відремонтовану ділянку тротуару

Нагадаємо, комісія із запровадження Закону Про декомунізацію, присвоїла назву “Героїв Небесної сотні” скверу по вул. Грецькій . Це рішення закріпили на сесії міської ради. З тих пір в Бердянську представники політичних партій та громадські організації продовжують домагатись від міської влади завершення робіт з реконструкції скверу. На початку червня за кошти міського бюджету та допомогу від меценатів тротуар виклали плиткою в кольорах національного орнаменту.

Друга частина реконструкції триває нині. Однак, підрядник, який виконує роботи, пошкодив декілька ділянок вже відремонтованого тротуару, не виключено, що перебито один з силових кабелів (принаймні візуально складається відповідне враження. Точну відповідь зможуть дати експерти після перевірки).

Самі пошкодження не катастрофічні, однак, підхід до виконання ремонтних робіт в місті не може не дивувати. Невеличкий сквер ремонтують вже другий рік! Розраховуємо, що наша публікація матиме позитивний ефект і представники влади змусять підрядну організацію відновити пошкодження. Якщо ж кошти на відновлення тротуару знову доведеться збирати громадськості — це буде просто “мега зрада”.

Патріотичні організації міста розраховують, що всі ремонтні роботи будуть завершені до лютого. Щоб пам'ять “Героїв Небесної сотні” бердянці змогли вшанувати в реконструйованому сквері, поблизу пам'ятного знаку.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок