Антимонопольний комітет зобов'язав Бердянськ провести конкурс на вивезення ТПВ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.12.2017 · 16:11 · переглядів - 986

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення про оголошення конкурсу на вивезення твердих побутових відходів.

Антимонопольний комітет зобов'язав Бердянськ провести конкурс на вивезення ТПВ

На засідання депутатської комісії з питань архітектури та земельних відносин, заступник міського голови Григорій Горячов озвучив пояснювальну записку до даного проекту рішення. В ній міститься посилання на рішення адміністративної колегії Запорізького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 27 листопада, в якому вказані порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Рішенням сесії пропонується затвердити порядок визначення організації з вивезення твердих побутових відходів з приватного сектору на конкурсній основі. За інформацією Григорія Горячова в Бердянську надають послуги з вивезення ТПВ 5-7 організацій. Між ними і має проводитись конкурс.

Депутат міської ради Володимир Безверхий наголосив, що в конкурсних умовах мають бути прописані чіткі вимоги про стан транспорту, який вивозить сміття і передбачено системний контроль за цими організаціями. Деталі конкурси, на який термін буде укладатись угода — на комісії не уточнювали.

Тарифна політика визначатиметься за географічним принципом у відповідності до норм накопичення побутових відходів того чи іншого мікрорайону. На основі цих даних вираховуватимуться норми накопичення на одну людину і, відповідно, тариф.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок