Фахівці міськгазу пояснили, як оплачувати послугу за новими квитанціями

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.12.2017 · 19:18 · переглядів - 5213

Мешканці міста отримали квитанції за спожитий газ, в яких газопостачальник передбачив кошти авансового платежу. Бердянців підсумкова цифра шокувала, тому на спеціалістів газового господарства та виконкому посипався шквал запитань.

Фахівці міськгазу пояснили, як оплачувати послугу за новими квитанціями

На засіданні Дня депутата міський голова пояснив, що мається на увазі під авансовим платежем. З аналогічним питанням до мера та співробітників газового господарства мешканці Військового містечка звернулись під час звіту Володимира Чепурного.

Отже, оплачувати обов’язково необхідно цифру, яка вказана в передостанньому стовпчику квитанції. Рекомендовану суму платити необов’язково. На зворотній стороні квитанції – роз’яснення причин введення авансового платежу.

На зустрічі з мешканцями Військового містечка фахівці газового господарства ще раз акцентували увагу, що введення поняття авансового платежу, пов’язано зі змінами у вітчизняному законодавстві, де ввели поняття штрафних санкцій за заборгованість по комунальним послугам. Тому, з метою уникнення негативних ситуацій, в квитанціях за спожитий газ ввели поняття авансового платежу.

Заступник міського голови Юлія Дойнова підкреслила, що не сплата авансового платежу жодним чином не позначиться на субсидії.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 11 травень, субота 2024
вчора, 10 травень, п'ятниця 2024
9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок