Нові правила ПДД: Що зміниться в Бердянську з 1-го січня

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.12.2017 · 11:35 · переглядів - 4582

З 1 січня 2018 року набуває чинності Постанова Кабміну №883 "Про внесення змін до правил дорожнього руху". Постановою зменшено максимально дозволену швидкість руху транспортних засобів у населених пунктах із нинішніх 60 до 50 км/год. Чи готовий до нових правил дорожнього руху Бердянськ ми дізнавались у правоохоронців та фахівців мерії.

Нові правила ПДД: Що зміниться в Бердянську з 1-го січня

Згідно з Постановою Кабміну міська влада може виділяти окремі автодороги під особливий швидкісний режим. Тобто, ділянки, на яких може бути дозволено особливий швидкісний режим, де швидкість руху автомобілів дозволятиметься більше 50 км. Враховуючи, що вже з 1-го січня зміни вступають в силу ми поцікавились у виконкомі, чи розглядались такі ділянки?

Згідно офіційної відповіді з виконавчого комітету це питання в мерії не розглядалось. Однак, чиновники наголошують, що воно буде вирішуватись у робочому порядку на засіданні комісії для обстеження дорожніх умов щодо забезпечення виконання вимог безпеку руху, до складу якої входять представники управління ЖКГ, відділу транспорту та зв'язку, депутатського корпусу та відповідного сектору Нацполіції.

В Нацполіції наголосили, що на даний момент проводять роз'яснювальну роботу з водіями, але автолюбителі мають бути обізнані зі змінами і дотримуватись нових правил дорожнього руху.

Нові знаки, з обмеженням швидкості до 50 км встановлюватись не будуть. Що стосуються інших знаків та щитів інформації, то в бюджеті на 2018 рік передбачено на ці потреби 480 тисяч гривень.

Таким чином, всі моменти, які потребують уточнення у зв'язку зі змінами Правил дорожнього руху в Бердянську будуть розглядатись після вступу в їх в законну силу.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок