Коротка пам'ять? Провладні депутати забули, як поводились в минулому скликанні

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.12.2017 · 12:33 · переглядів - 2946

Чергова сесія міської ради, яка проходить сьогодні, за дві години роботи вже встигла відзначитись серією взаємних обвинувачень з боку провладних і опозиційних депутатів

Коротка пам'ять? Провладні депутати забули, як поводились в минулому скликанні

Гостре обговорення питань порядку денного розпочалось з початку роботи сесії, коли депутати вирішували майбутнє об’єктів комунального власності. Представники фракції «Опозиційний блок» декілька разів піддали критиці ініціативи влади, щодо оголошення конкурсу на право оренди комунального майна, в якому сьогодні знаходиться філія комунальної аптеки.  Своє бачення у цих же депутатів було і по ряду інших питань комунальної власності. Основна думка – необхідно зберегти власність громади для подальшого її використання під об’єктами соціальної інфраструктури. 

Коли депутати вносять свої пропозиції до того чи іншого проекту рішення – це є нормальною практикою роботи міської ради. Однак, депутати провладної більшості включно з міським головою Володимиром Чепурним вбачили в цьому провокацію. Лідер фракції «Блок Петра Порошенко «Солідарність»» Євген Георгієв, Почесний громадянин міста Володимир Безверхий провели паралель з минулим скликанням міської ради, заявивши, що сьогодні, як і тоді, питання задаються з метою затягування сесії.

Дивно, що всього лише за два роки Євген Георгієв і Володимир Безверхий забули, або ж просто вдались до примітивних маніпуляцій, з розрахунком, що містяни не пам’ятають події дво- чи трирічної давнини, коли вони разом зі своїми колегами по одному процедурному питанню могли дискутувати більше години. Дозволимо собі нагадати високоповажним депутатам, що саме в той період бюджет міста не приймався по два-три місяці. Не фінансувались життєво важливі проекти рішення, через що рахунки виконкому були заблоковані по декілька місяців. Коли співробітників комунальних підприємств залишали без нормального фінансування. Весь цей перелік «конструктивних позицій» можна продовжувати довго…

Будемо сподіватись, що рано чи пізно в Бердянську сформується політична еліта, яка нестиме відповідальність за свої слова та вчинки і захищатиме інтереси громади, а не «корпорації».




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок