Матеріали справи по надзвичайній пригоді на батуті передадуть в правоохоронні органи

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.12.2017 · 16:52 · переглядів - 1812

Спеціально створена комісія виконкому дослідила обставини випадку в одному з розважальних центрів Бердянська, в якому юнак пошкодив шийний відділ хребта. Матеріали передадуть в правоохоронні органи

Матеріали справи по надзвичайній пригоді на батуті передадуть в правоохоронні органи

В мерії відбулось засідання спеціальної комісії з вивчення обставин надзвичайної пригоди, яка відбулась 8-го грудня в одному з розважальних комплексів міста. Юнак стрибав на батутній арені і в результаті падіння в яму пошкодив хребет. Причиною травмування хлопця комісія визначила недостатню кількість поролону та захисних кубів. В Акті комісія рекомендувала призупинити діяльність розважального центру, на постійній основі проводити інструктажі всім відвідувачам та повісити правили технічної безпеки на рівні очей.

Виконком 10 днів очікував документи, які регламентують діяльність розважального центру, однак за цей період документи так і не надійшли. Адвокат підприємця надіслав лист, в якому запросив час до 28 грудня на збір документів. За інформацією головного лікаря Бердянська Дмитра Єгорова це вже не перший випадок з травмуванням дітей в цьому розважальному закладі. Тому члени комісії вирішили відхилити цю пропозицію, а Акт обстеження направити в правоохоронні органи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок