Якщо не розчищена дорога або тротуар - повідомляйте черговому міськвиконкому

По матеріалам пресс-службы исполкома
29.01.2018 · 08:46 · переглядів - 1756

27 січня, за інформацією заступника міського голови Григорія Горячова зранку близько ста двірників вийшли на розчищення і підсипку доріг і тротуарів, а саме співробітники трьох підприємств - «Бердянскекотранс», «Житлосервіс 2а» і «Коменерго-Бердянськ».

Якщо не розчищена дорога або тротуар - повідомляйте черговому міськвиконкому

Сильний вітер розметає посипковий матеріал, тому комунальники звертаються до бердянців, повідомляти про проблемні ділянки черговому міськвиконкому за телефоном (06153) 61888.

В оперативному порядку комунальні служби будуть реагувати на звернення громадян. У свою чергу, нагадуємо, про необхідність слідкувати за прилеглою територією ОСББ, організаціям та підприємцям.

Так, відповідно до Правил благоустрою міста, керівники всіх форм власності зобов'язані утримувати в чистоті прилеглу територію - 20 метрів по периметру об'єкта. Зокрема, взимку прибирати сніг.

Наприклад, якщо це ОСББ, то необхідно прибирати навколо багатоквартирного будинку; приватний сектор - 20 метрів від паркану домоволодіння; офісне приміщення або торгова точка - 20 метрів біля об'єкту.

Тільки спільними зусиллями можливо навести лад у нашому місті, особливо за несприятливих погодних умов!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок