Бердянці вшанували пам’ять воїнів, які загибли під час Афганської війни

По матеріалам пресс-службы исполкома
16.02.2018 · 09:19 · переглядів - 1439

15 лютого українці відзначають важливу дату – День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та річницю виведення радянських військ з Афганістану.

Бердянці вшанували пам’ять воїнів, які загибли під час Афганської війни

Депутати міської ради, представники виконкому, військові, члени сімей загиблих та просто небайдужі бердянці прийшли до меморіального комплексу „Вічний вогонь” засвідчити свою повагу до мужності та воїнської гідності загиблих бійців.

Із вітальним словом до присутніх звернулися помічник народного депутата України Олександра Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий, голова Бердянської міської Спілки ветеранів Афганістану Олександр Врублевський, завідувач сектору внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю, національностями та релігіями відділу оргроботи та внутрішньої політики виконкому Ірина Шинкаренко. Усі вони закликали присутніх шанувати пам’ять загиблих воїнів і побажали усім миру та спокою.

Вшанувавши загиблих хвилиною мовчання учасники заходу поклали квіти до пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані, а також у локальних війнах за кордоном. Також покладанням квітів пам’ять загиблих вшанували і на їхніх могилах на Старому та Новому кладовищах.

До відома: у Афганській війні взяли участь майже 300 бердянців, п’ятнадцятеро з них не повернулися додому...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок