В Бердянську масово труять безпритульних тварин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.04.2018 · 10:00 · переглядів - 4678

В місті активізувались догхантери. Черговий випадок масового отруєння собак зафіксували в мікрорайоні Скловолокно в неділю, 1-го квітня

В Бердянську масово труять безпритульних тварин
Фото: Den Chechel

На перехресті вулиць Північної та Європейської, на узбіччі дороги зранку 1-го квітня люди помітили декілька трупів собак. 8-9 тварин були складені в одному місці.

Це вже не перший випадок масового отруєння собак на цьому тижні. 27-го березня в мікрорайоні АКЗ мешканці, в різних частинах населеного пункту, помічали трупи безпритульних тварин. Голова організації захисту тварин Валентина Мамай повідомляла по масове отруєння тварин в мікрорайоні Колонія.

Директор КП "Бердянськекотранс" Іван Братеньков повідомив, що комунальники майже щодня знаходять мертвих тварин в різних мікрорайонах міста. Окрім означених мікрорайонів, нещодавно співробітники "Бердянськекотрансу" знайшли трупи тварин поблизу 3-го пляжу на Слобідці.

Озвучені факти наводять на думку, що в Бердянську активізувались догхантери, які цілеспрямовано винищують тварин.  В Кримінальному Кодексі України передбачається відповідальність позбавленням волі до 8 років за колективні знущання стосовно двох і більше тварин. З понеділка стане відомо, чи не внесені дані факти отруєння безпритульних тварин до ЄРДР.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок