До 10 років позбавлення волі за збут макової соломки

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
17.05.2018 · 14:01 · переглядів - 509

У Приморському районі викрито злочинну діяльність місцевого жителя за фактом збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (макової соломки).

До 10 років позбавлення волі за збут макової соломки

За процесуального керівництва Приморського відділу Бердянської місцевої прокуратури вжитими спільно з працівниками Приморського ВП Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області заходами у Приморському районі викрито злочинну діяльність місцевого жителя за фактом збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (макової соломки).

За наслідками проведення комплексу слідчих (розшукових) дій зловмисника було затримано на підставі ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Слідчим за погодженням з прокурором до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Ухвалою слідчого судді клопотання слідчого задоволено підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

На теперішній час досудове розслідування триває. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Керівник Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області
старший радник юстиції

Володимир Іванович Рудий




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок