Експерти Євросоюзу проводять експертизу якості освіти БДПУ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.05.2018 · 16:37 · переглядів - 2809

З 27 — по 30 травня в БДПУ працює міжнародна експертна комісія з оцінки якості освіти за спеціальністю “Історія та археологія”. Експертиза проводиться в рамках проекту “Система забезпечення якості освіти в України: розвиток на основі європейських стандартів та рекомендацій

Експерти Євросоюзу проводять експертизу якості освіти БДПУ

Разом з Бердянським державним педагогічним університетом експертизу проходять ще 7 вишів України. Серед них Київський національний університет, Львівський національний університет, Хмельницький національний університет, Сумський державний університет та інші. Проводять експертизу представники Центрально- та Східноєвропейської мережі агентств забезпечення якості, експерти проектної команди QUAERE та члени Української асоціації студентів.

За словами європейських експертів якість освіти визначатимуть за декількома напрямками — рівень випускників (де і ким працюють випускники історичного факультету), якість навчання, зв'язок випускників з ВУЗом, можливість впливу випускників на формування навчальних програм та ін.

Результати перевірки будуть оголошені за декілька місяців, однак після спілкування з нинішніми студентами, випускниками, викладачами БДПУ експерти відзначили, що Бердянський державний педагогічний університет може розраховувати на позитивні висновки.

Окрім загальних балів, експерти запропонують варіанти підвищення якості освіти у відповідності з європейськими стандартами. Всі матеріали за результатами проведеної експертизи будуть передані до Міністерства освіти та науки України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок