Комунальники не встигають вивозити стихійні звалища. За тиждень ліквідовано 220 м. куб. звалищ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.07.2018 · 11:37 · переглядів - 901

Заступник директора КП "Бердянськекотранс" Олег Оргієць повідомив, що стихійні звалища в місті зростають з геометричною прогресією. Комунальні служби не встигають прибирати сміття з вулиць.

Комунальники не встигають вивозити стихійні звалища. За тиждень ліквідовано 220 м. куб. звалищ

Як продемонструвала практика, контейнери для сміття заповнюється за пів дня. Ми спеціально робили перевірку. Основна причина — власники міні-готелів та деяких кафе звозять своє сміття до контейнерів багатоквартирних будинків. Крім того, деякі з них скидають до смітника і будівельні залишки, в результаті чого виходить техніка з ладу. Наразі вийшло зі строю дві одиниці, через поломку гідравліки, - повідомив Олег Оргієць.

Всього за минулий тиждень з вулиць міста вивезено 220 кубічних метрів стихійних звалищ — 108 м.куб. з Нагірної частини, 56 — Колонія, 32 — Коса.

Співробітники комунального підприємства щоденно проводять роботу з власниками міні-готелів в курортних мікрорайонах, щодо укладення договорів на вивезення сміття. За інформацією Олега Оргійця мешканці Слобідки легше підписують документи, ніж їх колеги з Лісок. Однак, в цьому напрямку робота триває, підкреслив заступник директора “Бердянськекотранс”.

В центральній частині міста двірники працюють в дві зміни. Для цього додатково набрано 19 чоловік до 57-ми штатних працівників. Однак і цієї кількості співробітників недостатньо, щоб оперативно прибирати все місто. Як відзначив Олег Оргієць, бажаючих працювати двірником небагато. Тому доукомплектувати штат до 150 чоловік не вдається.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок