Бердянські футболісти сигналізують про проблеми з розвитком футболу в місті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.07.2018 · 12:31 · переглядів - 1118

На чергову апаратну нараду в мерії завітали бердянські футболісти та тренери, які поінформували секретаря міської ради Олексія Холода про наявність гострих проблем з розвитком футболу в місті

Бердянські футболісти сигналізують про проблеми з розвитком футболу в місті

Перша проблема пов'язана з експлуатацією стадіону “Енергія”. Так тренер футбольного клубу “Фортуна” Олег Лігута повідомив, що його футболісти не мають змоги тренуватись на відреконструйованому футбольному полі. За його словами їм не дають навіть двох годин на тиждень. Футболісти збираються на стадіоні Олімп.

Директор спортивної школи Микола Даниленко відзначив, що знайти дві години для тренувань футбольної команди “Фортуна” можна. Однак, може виникнути ситуація, що з аналогічними зверненнями прийдуть і представники інших футбольних команд чемпіонату, в такому разі виникне проблема з тренуванням дітей в футбольних секціях. Проблема не однозначна і вирішувати її будуть разом з Голової федерації футболу Бердянська Петром Гончаруком. Принаймні так пообіцяв секретар міської ради Олексій Холод під час персонального спілкування з футболістами.

Більш серйозну проблему для бердянського футболу озвучив футболіст Антон Лотарєв. За його інформацією збірна Бердянська майже не фінансується. Навіть для закупівлі м'ячів та форми необхідно шукати спонсорів. Місто практично не фінансує свою ж команду. Проблема, з якої витікає звернення до влади тренера “Фортуни”, полягає у відсутності в місті  пристосованих, хоча б, для тренування стадіонів. За словами Антона Лотарєва в мікрорайоні РТС є вільна ділянка, на якій можна розбити поле, однак міська влада має сприяти у вирішенні даного питання. З даного приводу Олексій Холод пообіцяв детально ознайомитись з приналежністю земельної ділянки і більш детально обговорити це та інші питання на нараді в п'ятницю, на яку планується запросити і Петра Гончарука.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок