Володимир Чепурний дав розпорядження «закрити» дитсадки для відвідувачів і навіть батьків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.09.2018 · 11:48 · переглядів - 5860

На апаратній нараді при міському голові вихователь та завідуюча дитячим садочком №20 розкритикували громадську організацію «Батьківський контроль» та звернулись до влади за захистом від активістів. Мер Володимир Чепурний заявив, що дитячі садочки є закритим об'єктом і відвідувати їх заборонено не тільки активістам, а й батькам

Володимир Чепурний дав розпорядження «закрити» дитсадки для відвідувачів і навіть батьків

За словами виховательки та директора дитячого садочку №20 вчора до них завітала ревізійна комісія організації “Батьківський контроль”. За словами жінок — чоловік-член організації зірвав виховний процес і в достатньо зухвалій формі проводив ревізію. Виявлений пил на підлозі жінки пояснили тим, що бруд занесло з вікна, а під килимом була ворса. Педагог та керівник закладу, в емоційній формі звернулись до мера з проханням вплинути на ситуацію та порадити їм як поводитись в разі повторення аналогічного сценарію.

Міський голова Володимир Чепурний одразу дав розпорядження начальнику відділу освіту Володимиру Липському розібратись в ситуації і тут же наголосив, що “необхідно переходити на американську модель і запроваджувати охорону в дитячих садках”. Мер підкреслив, що дитячий садок є закритим об'єктом і там, без дозволу завідуючої, не можуть перебувати сторонні люди, в тому числі і батьки.

Чоловіком, про якого розповідали представники дитячого садочку №20, був активіст Сергій Кисіль. Ми попросили члена громадської організації розповісти свою версію конфлікту.

- В першу чергу треба відзначити, що я там був не один — до складу комісії входили також голова профспілкової організації освітян Ніна Моненко та спеціаліст відділу освіти Людмила Лисенко. Нас супроводжувала завідуюча дитячим садком. Ми перевіряли чистоту в приміщеннях садочку. Ми об'їздили 8 закладів і в жодному з них не було так брудно, як в 20-му садочку. Під дитячими кроватками було брудно і пояснити це пилом з вікна, який нанесло з вулиці, не можна, тому що в проходах між ліжечками було чисто. Брудно було і під килимом. Така ж ситуація була і в іншій групі, - повідомив Сергій Кисіль.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок