Коли буде світло? На вул. Європейській масштабну аварію ліквідовують силами БМРЕМ, комунальників та приватної фірми

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.09.2018 · 21:22 · переглядів - 1649

Ввечері 12-го вересня, внаслідок аварії, зникла електроенергія в 9 будинках та тубдиспансері по вул. Європейській. Другу добу енергетики ліквідовують пориви. Влада запевняє: роботи триватимуть, доки не буде відновлено струм

Коли буде світло? На вул. Європейській масштабну аварію ліквідовують силами БМРЕМ, комунальників та приватної фірми

На позачерговій сесії міської ради депутат від даного округу Тетяна Смолянінова озвучила проблему міському голові. Володимир Чепурний запевнив, що в курсі даного питання і повідомив, що енергетики працюють над ліквідацією наслідків пориву кабелю.

За інформацією начальника БМРЕМ Романа Чернова внаслідок аварії залишились без живлення 5 трансформаторних підстанцій. З ранку на місці працює бригада енергетиків. За останньою інформацією заступника міського голови Григорія Горячова, станом на 21:00, роботи тривають. Виявлено два пориви силового кабелю. Перший локалізували опівдні, другий знаходиться під шаром асфальту та бетону.

Силами співробітників БМРЕМ, КП «Міськсвітло», техніки КП «Бердянськводоканал» та фірми «Бердянськпромелектросервіс» ліквідовується другий порив. Григорій Горячов запевнив, що роботи не припинятимуться до відновлення живлення. Наразі без світла залишаються 6 багатоквартирних будинків, 3 гуртожитки та тубдиспансер.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок