Святковий концерт до Дня міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.09.2018 · 21:18 · переглядів - 2235

Міський урочистий концерт з нагоди Дня міста відбувся у Міському палаці культури ім. Т. Г. Шевченко. Тут же міський голова Володимир Чепурний вручив нагороди та відзнаки, приурочені 17-му вересня.

Святковий концерт до Дня міста

Відкриваючи концертну програму, організатори нагадали бердянцям імена земляків, які відзначились на полях Другої світової. Перша частина концертної програми складалась з тематичних хореографічних постановоr та вокальних виступів про рідне місто.

Після цього, міський голова Володимир Чепурний привітав містян з наступаючим святом. Мер наголосив, що поряд з подвигом нашого народу в роки Другої світової війни, нинішнє покоління, має завдячувати за мирне небо над рідним містом нинішнім українським військовим, які боронять нашу Батьківщинe на сході.

Відзнаки Почесного громадянина міста, звання якого в цьому році було присвоєно Віктору Михайличенко та Валентину Кожевнікову (посмертно), Володимир Чепурний вручив головному редактору газети Південня зоря та вдові заслуженого лікаря – Ларисі Кожевниковій.

Медаллю «За вагомий внесок в розвиток міста» Володимир Чепурний нагородив голову комітету мікрорайону Азмол – В’ячеслава Мазохіна. Наручними годинниками мер привітав учасників АТО, військовослужбоdців, поліцейських, депутатів, керівників підприємств міста.

Друга частина концертної програми складалась з хореографічних виступів колективів та вокальних номерів солістів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок