Віктору Михайличенко та Валентину Кожевнікову присвоєно звання Почесного громадянина м. Бердяська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.08.2018 · 14:03 · переглядів - 692

На черговій сесії міської ради депутати проголосували за присвоєння звання Почесного громадянина міста Бердянська В. Михайличенко та В. Кожевнікову (посмертно)

Віктору Михайличенко та Валентину Кожевнікову присвоєно звання Почесного громадянина м. Бердяська

В першій редакції даного проекту рішення виносилась пропозиція про присвоєння звання Почесного громадянина м. Бердянська журналісту Віктору Михайличенко.

В процесі обговорення даного питання до виконкому надійшло звернення від колективу БТМО, профспілкової організації територіального медичного об'єднання, ветеранської організації медиків міста та ін. про присвоєння лікарю Валентину Кожевнікову звання Почесного громадянина (посмертно).

Довідка: Кожевніков Валентин Михайлович — заслужений лікар України, відмінник охорони здоров'я, лікар ортопед-травматолог. В Бердянську очолював травматологічне відділення лікарні з 1968 — до 2007 року. За роки роботи виконав понад 5000 операцій (інформація з Енциклопедії Бердянська).

На пленарному засіданні 22 депутати з 31 присутнього підтримали проект рішення в представленій редакції з двома кандидатами на звання Почесного громадянина міста.




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок