В Бердянську ажіотаж на подачу документів для отримання субсидій

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.10.2018 · 10:47 · переглядів - 2862

На черговій апаратній нараді при міському голові заступник начальника УПСЗН Юлія Каратаєва повідомила, кому буде зроблено автоматичний перерахунок субсидій, а кому необхідно подавати документи для отримання субсидії.

В Бердянську ажіотаж на подачу документів для отримання субсидій

Враховуючи надзвичайно великі черги з самого ранку біля Управління праці та соціального захисту населення Юлія Каратаєва повідомила, що в перші 2 місяці після початку опалювального сезону громадяни все ще зможуть подавати документи на отримання субсидій і пільга буде нараховано з моменту початку опалювального сезону.

Автоматичний перерахунок субсидій буде зроблено 10 947 домогосподарств. Це стосується тих сімей, які отримували субсидію влітку. Решта громадян, які втратили субсидію, а це майже 13 тисяч домогосподарств, мають заново пройти процедуру і надати документи. Станом на сьогодні в електронній черзі вже видано квитків до листопада. Юлія Каратаєва також зазначила, що подати заявку мешканці можуть і на сайті міністерства соціальної політики за спрощеною процедурою.

Щодня фахівці УПСЗН приймають до 120 чоловік. Кількість спеціалістів збільшено до 10-ти спеціалістів, тому очікується, що кількість опрацьованих звернень може зрости до 200-сот за день.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок