Петро Порошенко відвідав військові навчання поблизу Бердянська (ОНОВЛЕНО)

Бердянськ 24
12.10.2018 · 16:15 · переглядів - 6599

Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці Президента України в Facebook.

Петро Порошенко відвідав військові навчання поблизу Бердянська (ОНОВЛЕНО)
Скріншот з відеозапису

В рамках навчань на військовому полігоні поблизу Бердянська задіяно близько 600 військовослужбовців і до 150-ти одиниць техніки. Відпрацьовуються дії різних сил оборони на ділянці морського узбережжя з висадкою морського десанту умовного противника. До навчання залучено підрозділи ВМС сухопутних військ і повітряних сил ЗСУ, Державної прикордонної служби та Національної гвардії України.

 - Проінспектував комплексне тактичне навчання сил з оборони морського узбережжя. Наші військові готові до відсічі російській агресії з морського напрямку на Азові. Командири здатні якісно планувати та ефективно управляти різнорідними та міжвидовими угрупованнями військ під час ведення бойових дій на суходолі, на морі та у повітрі, - написано на офіційній сторінці Президента України в Facebook.

Навчання пройшли в два етапи – бій за висадку і маневрена оборона. Метою навчань є відпрацювання реакції української армії і флоту разом з іншими силовими підрозділами на можливу висадку ворожого десанту на узбережжі Азовського моря.

Президент оцінив проведені навчання на 12 балів і подякував командуванню та бійцям за докладені зусилля і професіоналізм. 

 - Підкреслюю, що це все робиться не для піару, це робиться не для того, щоб когось залякати. Це сьогодні системна робота з побудови боєздатності нашої армії. Здатності, в тому числі, дати відсічі морській агресії, – сказав Порошенко.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок