БМРЕМ закликає абонентів самостійно передавати показання лічильників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.10.2018 · 11:13 · переглядів - 3473

Заступника директора БМРЕМ Дмитро Свідло на черговій апаратній нараді в мерії закликав містян самостійно передавати показання лічильників за електроенергію в 30-х числах кожного місяця.

БМРЕМ закликає абонентів самостійно передавати показання лічильників

У зв'язку зі скаргами мешканців на розходження показників лічильника та спожитих кіловат, за які нараховується плата за електроенергію, на апаратній нараді в мерії представник БМРЕМу пояснив у зв'язку з чим виникають такі розбіжності.

Станом на сьогоднішній день штат підприємства недоукомплектований на 40% при чому нестача контролерів становить 70%, - відзначив заступник директора БМРЕМ Дмитро Свідло. У зв'язку з цим контролери не можуть обійти всі домоволодіння і зняти показання з лічильника. У випадках, коли представник постачальника не зафіксував фактично спожиту електроенергію, а користувач не передав свої показання нараховується середньодобова норма споживання електроенергії з моменту останньої фіксації контролером. Тому, щоб уникнути автоматичних нарахувань, користувачам краще самостійно передавати показання. Це можна зробити на сайті або за телефонами — 0800504502 або відправивши СМС на номер 095-653-54-57. В СМС необхідно вказувати лише шестизначний номер рахунку та показання.

Крім того, Дмитро Свідло відзначив, що роботи це необхідно в останній день місяця, щоб система отримала повні дані за спожиту електроенергію впродовж місяця. Законодавець зобов'язав постачальників нараховувати плату з 1-го числа кожного місяця.

У присутніх в залі виникло ряд запитань, в тому числі і про суттєво завищені цифри в квитанціях, які не можуть бути середньодобовим показником споживання електроенергії. Вирішено на конкретному прикладі розібратись в проблемі і на наступній нараді проаналізувати ситуацію.

Как передать показания электроэнергии через интернет




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок