Депутат І. Попова: «Мешканці приватного сектору повинні отримувати додаткові кошти у вигляді тротуарів, доріг та освітлення»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.11.2018 · 12:42 · переглядів - 2410

На засідання чергової сесії міської ради, в ході обговорення проекту рішення про компенсацію частки кредитів ОСББ депутат Ірина Попова закликала міську владу враховувати інтереси і мешканців приватного сектору.


Попова Ирина

Гарантувати зараз співфінансування багатоквартирним будинкам це буде не чесно по відношенню до інших мешканців міста, які мешкають в приватному секторі. Програма компенсацій — позитивна і я її підтримую, однак люди, які мешкають в приватних будинках ремонтують дахи, каналізацію, елетрику за свій кошт. Тому буде справедливо, якщо ми будемо спрямовувати додаткові кошти на зовнішнє освітлення, ремонт тротуарів та доріг трохи більше для приватного сектору, - резюмувала Ірина Попова.

Подібного роду думки з приводу нерівномірного підходу до мешканців багатоквартирних будинків та приватного сектору в міській раді підіймались неодноразово. Однак законних підстав для фінансової підтримки мешканців приватного сектору законодавцем не передбачено. Запропонована ініціатива Ірини Попової може дещо вирівняти існуючий на сьогодні незначний дисбаланс.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок