Справу бердянського живодера довели до суду

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
29.11.2018 · 16:08 · переглядів - 2488

Бердянською місцевою прокуратурою Запорізької області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч.1 ст.299 КК України за фактом жорстокого поводження з тваринами.


Так, 03 листопада 2018 року приблизно о 11 годині, громадянин К., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись біля одного з будинків по вулиці Севастопольській в м. Бердянськ, маючи намір на жорстоке поводження з твариною, усвідомлюючи, що за його діями спостерігають громадяни, схопив кішку та ігноруючи загальноприйняті принципи моральності у сфері поводження з тваринами, з застосуванням жорстокого методу, умисно знущався над кішкою. Внаслідок чого спричинив їй ушкодження несумісні з життям, а саме: механічну асфіксію, перелому тім’яної частини черепу, перелому чотирьох пар ребер з ушкодженням легенів, розможення печінки.  Після чого відразу труп тварини заніс на територію свого домоволодіння та поклав до полімерного пакету. 

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, 30.11.2018 обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Завдяки небайдужим громадянам які викликали поліцію та зняли на відео цей злочин даний випадок було викрито.

Прокурор Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області
молодший радник юстиції

Валентина Миколаївна Ємельяненко




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок